Курси «Нарощування волосся» у Чернігові.

       Нарощування волосся – це процедура додавання до природного волосся додаткових пасм, зазвичай довших. Це дозволяє кардинально змінити стиль зачіски.
       Ще недавно нарощування волосся було недозволеною розкішшю для більшості жінок. Але на сьогоднішній день ситуація кардинально змінилася, наростити волосся зараз можна практично в будь-якому салоні краси, і тепер красуватися зі штучною шевелюрою можуть собі дозволити не лише зірки шоу-бізнесу, а й у найпростіших модниць. Дана процедура дозволяє подовжити волосся, зробити його густішим, кучерявим.

Курси нарощування волосся - це чудовий спосіб для творчих особистостей отримати цікаву та затребувану спеціальність, яка в майбутньому дасть дуже непоганий та стабільний прибуток.

       Матеріал на курсах складено таким чином, щоб досягалося максимального засвоєння інформації. Навчання нарощування волосся ведеться як індивідуально, і у міні-групах під керівництвом фахівців високої кваліфікації.

Програма курсу:

  • Типи волосся та його особливості.
  • Технологія нарощування волосся, види, відмінності.
  • Догляд за нарощеним волоссям.
  • Практична частина.

 

Наші викладачі:

 

Наташа2
Залевська Наталія Василівна.
Освіта: Інститут підготовки кадрів промисловості, м. Київ 2006 р. Спеціальність- «Перукар-модельєр», Товариство перукарів України: учасник майстер-класу з перукарського мистецтва, Учасник майстер-класу на тему «Блондування волосся», «Основи трихології», « BOUCLE», «Завивка волосся», «Блондинка на мільйон», учасник семінару на тему «Застосування професійної косметики LISAP.»
«Моя професія — це велика, копітка праця та нестримний політ фантазії. Я з радістю ділюся своїми знаннями та ідеями з моїми учнями. Мені цікаво зрозуміти, відчути ці таланти та розвинути їх. Разом Ми створюємо красу завдяки практиці та натхненню.»

       

       

Тел. 066 680 40 77,
063 432 98 58, 611 312
 

пр. Миру 53, оф. 420-а (Будинок побуту біля Мегацентру)







Академія краси

Комп'ютерна академія

Школа бізнесу

Школа бухгалтерії

Школа іноземних мов

Школа масажу

Школа професійного дизайну

Школа творчості