Курси «Плетіння кіс» у Чернігові.

    Коси є найулюбленішою зачіскою дівчат. Варіантів їхнього плетіння з'являється все більше з кожним днем. У перукарських салонах найбільш затребуваними є зачіски на основі плетіння кіс. Такі укладання виглядають дуже стильно, цікаво, романтично та підходять для будь-якої урочистості.
    Коси завжди актуальні, вони не схожі один на одного, витончені та легкі, стильні та елегантні, це найкращий варіант і для свята, і для буднів. Бажаєте освоїти оригінальні техніки плетінь та вечірні зачіски на їх основі, тоді приходьте до нас.
   Цю красу вам допоможуть освоїти наші викладачі-професіонали. І, напевно, багатьом дівчатам цікаво буде дізнатися, як плести коси різних видів.

Програма курсу:

  • Прості плетіння різних видів.
  • Плетіння вузлів.
  • Плетіння кошиків.
  • Складні коси.

 

Наші викладачі:

 

Наташа2
Залевська Наталія Василівна.
Освіта: Інститут підготовки кадрів промисловості, м. Київ 2006 р. Спеціальність- «Перукар-модельєр», Товариство перукарів України: учасник майстер-класу з перукарського мистецтва, Учасник майстер-класу на тему «Блондування волосся», «Основи трихології», « BOUCLE», «Завивка волосся», «Блондинка на мільйон», учасник семінару на тему «Застосування професійної косметики LISAP.»
«Моя професія — це велика, копітка праця та нестримний політ фантазії. Я з радістю ділюся своїми знаннями та ідеями з моїми учнями. Мені цікаво зрозуміти, відчути ці таланти та розвинути їх. Разом Ми створюємо красу завдяки практиці та натхненню.»
 
 
 
DSC_0315
 
 
 
Тел. 066 680 40 77,
063 432 98 58, 611 312
 

пр. Миру 53, оф. 420-а (Будинок побуту біля Мегацентру)







Академія краси

Комп'ютерна академія

Школа бізнесу

Школа бухгалтерії

Школа іноземних мов

Школа масажу

Школа професійного дизайну

Школа творчості