Курси масажу Гуаша у Чернігові

Гуаша - це давня техніка масажу особи та тіла, що застосовується на Сході вже багато років. Завдяки опрацюванню не лише верхніх шарів шкіри, а й м'язів (через правильний тиск спеціальним скребком) активізуються обмінні процеси, розгладжуються зморшки, відбувається підтяжка, відновлюється тонус обличчя.


Програма навчання:

  • Перші згадки східної техніки масажу Гуаша. Переваги та позитивний ефект. Для кого корисний? Види скребків для масажу гуашу
  • Техніка Вивчаємо техніку лицьового та спинного масажу Гуаша та три головні рухи: бу-гуа, пінь-бу, се-гу.
  • Практика Як робити лицьовий та масаж Гуаша та адаптувати масажну техніку для роботи вдома. Розбір типових помилок та поради інструктора, як правильно працювати з клієнтом.
  • Як робити спинний масаж Гуаша.

Наші викладачі:

 

Богдана Кузьменко Богдана Миколаївна
Освіта – вища педагогічна, середня медична,
курси масажу (Міжнародна академія масажу).
Досвід роботи масажистом – 12 років.
Стаж роботи на наших курсах – 9 років.
«Курси з масажу закінчила у 1990 році, у 17 років, ще навчаючись у медичному училищі. Інтерес до масажу був завжди. Дуже подобалося у дитинстві, як робили масаж. А робили його з лікувальною метою при бронхіті. Тому щойно з'явилася можливість навчитися на курсах, я це й зробила. Спершу робила масаж подругам, колегам по роботі. Практика масажу була постійна, але працювала у відділенні реанімації та анестезіології Чернігівського обласного онкологічного диспансеру. Паралельно навчалася у Чернігівському державному педагогічному інституті, на хіміко-біологічному факультеті. Масаж — моє професійне хобі та кохання всього мого життя. Приватну практику масажу розпочала у 1999 році. Масаж робила і в Україні, і в Росії, землякам та іноземцям. Постійно відстежую усі новинки у галузі масажу, книги, відео, майстер-класи на професійних виставках. Досвід викладання курсів з масажу – з 2005 року. Своїм учням намагаюся розповісти про всі новинки у сфері масажу, про сучасні тенденції. Дуже тішить, коли учні перевершують свого вчителя – проходять подальше навчання, розвиваються, підвищують кваліфікацію. Багато випускників курсів працює у салонах міста Чернігова, у Києві, за кордоном. Мені завжди приємно чути позитивні відгуки про своїх учнів.
Купить Гуаша «лапка», розовый кварц для китайского массажа лица
Тел. 066 680 40 77,
063 432 98 58, 611 312

пр. Миру 53, оф. 420-а (Будинок побуту біля Мегацентру)

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш e-mail (обов'язково)

Телефон (обов'язково)

Назва курсів (обов'язково)

Дата бронювання (обов'язково)

Звідки дізналися про нас (обов'язково)

Повідомлення

captcha







Академія краси

Комп'ютерна академія

Школа бізнесу

Школа бухгалтерії

Школа іноземних мов

Школа масажу

Школа професійного дизайну

Школа творчості